O nama


Agencija za nekretnine i smještaj, te mjenjačnica u prekrasnom gradiću Jelsa na otoku Hvaru je sve što vam treba za savršen bezbrižan odmor. Pronalazimo te oglašavamo sve kuće, zemljište i stanove za prodaju na otoku, te Vam pružamo sve informacije potrebne za kupnju vaše nekretnine.

Olga Drinković započela je karijeru čim se Hrvatska osamostalila davne 1992. godine kada se je i otvorilo slobodno tržište.  Dugotrajni rad u ovom području čini je najiskusnijom agenticom za nekretnine na otoku jer je upoznata s lokalnim zakonima i propisima. Također, ona je i dizajnerica koja je kupila i obnovila nekoliko vila na otoku. Napravila je i prvo mjesto za glamping na otoku zajedno sa svojim suprugom. Kako bi pogledali sve njezine projekte, posjetite našu obiteljsku web stranicu: www.drinkovicvillas.com

Ivo Drinković pokrenuo je MyHvar agenciju još 2017. godine. Sa svojim entuzijazmom sjajno radi na ažuriranju web stranice s onoliko nekretnina do kojih može doći. To sve radi kako bi kupci imali što veći izbor. Ivo također usko surađuje sa svakim pojedinim kupcem ili prodavateljem nekretnine na način da svi imaju koristi jedni od drugih. Ljeti, također, vodi MyHvar agenciju koja iznajmljuje apartmane i mijenja valute.

Osnovni podaci:

Naziv: Civitas Vetus Ielsae j.d.o.o.
Sjedište: Jelsa 765, 21465 Jelsa
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u __  116/2017
OIB: 21344205981
Transakcijski računi i nazivi banaka: HR3823400091110873324
Temeljni kapital: 
Članovi društva: Ivo Drinković